Opinia szkoła Moose Wrocław
Opinia szkoła Moose Wrocław
Chciałbym wyrazić swoja opinię o szkole Moose oddział Wrocław. Szkoła Moose przysyła mi lektora od roku. Lektor uczy moją córkę.
Zdecydowanie polecam szkołę Moose. Moja opinia o Moose jest oparta na moim doświadczeniu. Przed Moose korzystałem z kilku innych szkół językowych . Nie były to złe szkoły i nie prowadziły zajęć źle. Rok temu kolega z pracy namówił mnie jednak do skorzystania ze szkoły Moose. Po roku nauki w Moose poziom mojej córki znacznie się poprawił. Nie jest to tylko moja opinia ale także opinia nauczycielki ze szkoły.Dlatego bardzo polecam szkołę Moose innym kursantom.
Dariusz
Zdecydowanie polecam szkołę Moose. Moja opinia o Moose jest oparta na moim doświadczeniu. Przed Moose korzystałem z kilku innych szkół językowych . Nie były to złe szkoły i nie prowadziły zajęć źle. Rok temu kolega z pracy namówił mnie jednak do skorzystania ze szkoły Moose. Po roku nauki w Moose poziom mojej córki znacznie się poprawił. Nie jest to tylko moja opinia ale także opinia nauczycielki ze szkoły.Dlatego bardzo polecam szkołę Moose innym kursantom.
Dariusz
-
Re: Opinia szkoła Moose Wrocław
Ja również polecam szkołę Moose. Mam doświadczenie 1,5 roku w oddziale krakowskim.To znana w Krakowie szkoła - pierwsza , która zapewnia dojazd nauczyciela do klienta. Moose przygotował mnie do matury. Zapewne jak w każdej szkole są rożni lektorzy, jak mogę wypowiadać się tylko o swojej nauczycielce i na tym oparta jest moja opinia o szkole Moose. Pani Kasia, która mnie uczyła prowadziła lekcje w sposób ciekawy a przy tym skutecznie. Polecam Moose dalej
Popieram, Moose to bardzo dobra szkoła. Angielski w moose we Wrocławiu jest na bardzo dobrym poizomie
Zgadzam się w całości. Moose we Wrocławiu moim zdaniem jest w pierwszej trójce najbardziej renomowanych szkół. W Moosie najlepszym elementem oferty jest bezpłatny dojazd lektora. Mój syn uczył się w Moose do matury i żaden lektor z innej szkoły nie chciał przyjechać do nas do domu , mimo ze mieszkamy we Wrocławiu. W Moose dostaliśmy lektora od ręki i to lektora bardzo dobrego. Rok nauki i matura zdana bardzo dobrze. Polecam!
Potwierdzam pozytywne opinie o Moose. Nie jestem może zachwycony takim sposobem nauki tzn nie jestem fanem nauki w domu, ale w Moose działa to bardzo dobrze i taka nauka jest skuteczna -a to jest chyba najważniejsze w naucę j. obcych. Skuteczność i jeszcze raz skutecznosć. za to więc mogę polecić szkołę Moose
We Wrocławiu uczyłam się z Moose do matury. Do Moose Wrocław mam bardzo duży sentyment. Przygotowywał mnie do matury pan Karol -świetny lektor a do tego bardzo przystojny. Efekt maturalny był rewelacyjny. Moose Wrocław i p.Karol sprawili się znakomicie. Moje opinie są zdecydowanie pozytywne
Popieram, szkoła Moose prowadzi u nas w firmie kurs dla pracowników. Opinie są bardzo dobre.
Szkoła Moose jest bardzo dobra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fajne laski zatrudnia
Fajne laski zatrudnia
Szkoła Moose jest dobra ale Ronaldo przesadził ze swoimi seksistowskimi uwagami w poprzednim poście. To jest forum, które ma oceniać szkołę Moose a uwagi o laskach Ronaldo powinien zatrzymać dla siebie